Pizza med skinke og ananas

Pizza med skinke og ananas er ein av favorittane til min kjære. Dette er ein enkel pizza å lage. Du trenger litt tid til å heve deigen, den kan heves på benken eit døgn. Putt den i kjøleskapet der kan den stå i fleire dager. Då har du lett tilgjengelig deig når du vil ha pizza. Fyllet eg presenterer her treng berre å kuttes opp å has på pizzaen.

  • 7 dl pizzamjøl
  • Litt over 3 dl vatn
  • 1 ts gjær
  • 2 ts salt
  • 3 ss olje

Ha mjølet i bakebolla til kjøkkenmaskinen.

Bland inn gjær og salt. Tilsett olje

Ha i vatn som er ca 17-20 grader og elt til du har blandet godt. Elt videre i 15 min til ein smidig deig.

La deigen stå på benken på kjøkkenet i 6-10 timer.

Form pizzaemner med hendene då du ikkje slår ut lufta i deigen.

Fyll

  • pizzasaus
  • Ost
  • Skinke
  • Ananas
  • Rød løk
  • Sopp

Steik på pizzastein i ovnen eller på grillen din. 250 grader til bunnen er sprø

Bunnen på pizzaen skal være sprø når den er ferdig.

Champion

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg