Fiskekraft

Fiskekraft

Eg er heldig som har god tilgong til fisk. Me har eit fiskeutsalg som alltid leverer kvalitet. Så Bømlo fersk fisk H-88 takk for den gode jobben dåke gjer

Det er alltid godt med god kraft når du skal lage mat. Denne kan fryses og tas opp ved behov.

  • avskjær og bein fra fisk eg brukte breiflabb denne gangen
  • 1 fenikkel
  • 1 løk
  • 1 kinesisk kvitløk
  • 1 gulrot
  • 100 gr sellerirot

Kutt grønsakene opp i store biter. Di trenger ikkje ta bort skrellet for det gir og god smak. Ha oppi fiskeavskjær. Slå over ca to liter vatn og kok på lav varme i to timer.

Dette bruker eg som base til fiskesuppe eller sauser.

Attachment.png

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg