Pizza med skinke og ananas

Pizza med skinke og ananas er ein av favorittane til min kjære. Dette er ein enkel pizza å lage. Du trenger litt tid til å heve deigen, den kan heves på benken eit døgn. Putt den i kjøleskapet der kan den stå i fleire dager. Då har du lett tilgjengelig deig når du vil ha pizza. Fyllet eg presenterer her treng berre å kuttes opp å has på pizzaen.

  • 7 dl pizzamjøl
  • Litt over 3 dl vatn
  • 1 ts gjær
  • 2 ts salt
  • 3 ss olje

Ha mjølet i bakebolla til kjøkkenmaskinen.

Bland inn gjær og salt. Tilsett olje

Ha i vatn som er ca 17-20 grader og elt til du har blandet godt. Elt videre i 15 min til ein smidig deig.

La deigen stå på benken på kjøkkenet i 6-10 timer.

Form pizzaemner med hendene då du ikkje slår ut lufta i deigen.

Fyll

  • pizzasaus
  • Ost
  • Skinke
  • Ananas
  • Rød løk
  • Sopp

Steik på pizzastein i ovnen eller på grillen din. 250 grader til bunnen er sprø

Bunnen på pizzaen skal være sprø når den er ferdig.

Champion

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg