Andefilet med appelsinsaus

 

And

  • Andebryst
  • Appelsin
  • Salt
  • Pepper
  • Kvitløk
  • Rosmarin

Ha salt og pepper på andebrystet og lag ruter i svoren.

Legg dei i steikepanne med svoren ned og steik til svoren er sprø.

Snu andebryst med svoren opp og ha det i ei ildfast form. Ha 1/2 appelsin(safta) i forma, ha oppi 1 ts salt og 1 ts pepper og rosmarinbusk og 1 kinesisk kvitløk

Steik videre i steinovn på 200 grader til kjøttet når 58 grader. La det kvile i minst 20 min.

Saus

  • 5 dl vatn
  • 1 kyllingfond cup
  • 3 appelsiner
  • 1 kvitløk
  • 1 sjarlottløk
  • 1 kvast rosmarin
  • 1 ss maizena

Steik løk,kvitløk og rosmarin i fettet fra anda. Ha i resten og kok i 30 min. Sil vekk løk og krydder og ha tilbake i pannen. Jevn med 1 ss maizena.

 

Salat

  • mango
  • Blåbær
  • Druer
  • Nepe
  • Appelsin

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg