And
- Andebryst
- Appelsin
- Salt
- Pepper
- Kvitløk
- Rosmarin
Ha salt og pepper på andebrystet og lag ruter i svoren.
Legg dei i steikepanne med svoren ned og steik til svoren er sprø.
Snu andebryst med svoren opp og ha det i ei ildfast form. Ha 1/2 appelsin(safta) i forma, ha oppi 1 ts salt og 1 ts pepper og rosmarinbusk og 1 kinesisk kvitløk
Steik videre i steinovn på 200 grader til kjøttet når 58 grader. La det kvile i minst 20 min.
Saus
- 5 dl vatn
- 1 kyllingfond cup
- 3 appelsiner
- 1 kvitløk
- 1 sjarlottløk
- 1 kvast rosmarin
- 1 ss maizena
Steik løk,kvitløk og rosmarin i fettet fra anda. Ha i resten og kok i 30 min. Sil vekk løk og krydder og ha tilbake i pannen. Jevn med 1 ss maizena.
Salat
- mango
- Blåbær
- Druer
- Nepe
- Appelsin
0 kommentarer