Bayonneskinke med tomatsaus

Bayonneskinke med tomatsaus

Dette er ein rett som det er lenge siden eg har laget og i dag fekk eg veldig lyst på dette til middag. Server med tomatsaus blir det akkurat som på 80 taket når eg laga det ofte til middag.

  • Ca 200 gr kjøtt PR person
  • 1- 3 Poteter PR person
  • 100 gr Blomkål PR person

Svinekammen kokte i emballasjen fra butikken. Eg hadde den i dampovn i 1 time på 100 grader. Du kan dampe i panne på rist om du ikkje har dampovn.

Kok poteter og blomkål som tilbehør i tillegg til sausen.

Tomatsaus

  • 3 ss blå melange
  • 2 ss kveitemjøl
  • 5 dl kraft
  • 3 ss tomatpuré
  • Salt og pepper(smak til)
  • 1 dl fløyte

Smelt smør og rør inn mjøl. Ha i tomatpuré og fres i fem minutter.  Spe med kraft og kok i fem min. Ha i fløyte til slutt og smak til med salt og pepper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg