Ovnsbakt breiflabb med himmelsk saus.
Eg er heldig som har god tilgong til fisk. Me har eit fiskeutsalg som alltid leverer kvalitet. Så Bømlo fersk fisk H-88 takk for den gode jobben dåke gjer
Av og til får en til ein aldeles nydelig saus. Her er det tilfelle og med god kraft er jo halve jobben gjort💕
- 200-300 gr breiflabb PR person
- 1-2 skiver bacon på kvart stykke
- Salt og pepper
- Fiskesaus
- Potetmos
- Brokkoli
Sett ovnen på 200 grader.
Gni inn fisken med salt og pepper og surr bacon rundt fisken og legg stykkene i ei form.
Steik fisken til den når 58 grader, dette tar ca 30 min.
Server med brokkoli, potetmos og fiskesaus
Fiskesaus
https://lailasmat.blogg.no/fiskesaus.html
Potetmos
https://lailasmat.blogg.no/potetstappe.html
0 kommentarer