Marinerte svineribbe. Denne kan du marinere og fryse i porsjoner. Då har du lett tilgjengelig middag.
- 1 svineribbe
- 3 ss ketchup eg brukte heintz
- 2 ss røkt paprika
- 2-3 ts salt
- 2 ts pepper
- 2 ts kvitløkspulver
- 2 ts løkpulver
- 2 ss brunt sukker
- 1/2 sitron
- 1,5 dl olje eg brukte vitago
Skjær opp ribba i biter etter at du har fjerna bein og svor. I denne ribba var det kun 1 lite bein 🥰svoren skal eg lage baconsnacks av.
Legg den oppskjærte ribba i ei skål. Ha på krydder, sukker,olje, sitron og ketchup. La det stå på benken 4 timer.
Legg kjøttet på grillen på inndirekte varme, grille det i 60 min på 100 grader og 180 grader 1 time. Dei siste 5 min har du kjøttet på direkte varme for å få steikeskorpe.
Eg serverte med dampa blomkål, kokt ris og kvitløksdressing.
0 kommentarer