Heilgrilla ytrefilet
Grilling er ein av mine lidenskaper når det gjelder matlaging. Det kan varieres i det uendelige og det er ikkje mange ting som ikkje kan grilles. Eg griller heile året både vinter, vår, sommer og haust😍
- 150-250 gr ytrefilet PR person
Gni kjøttstykket inn med salt og pepper og legg det på grillen på indirekte varme. Eg brukte snakemetoden på weberen min. Varmen var ca 120 grader
Kjøttet var ca 700 gr og brukte to timer å steike.
Tilbehør:
Hasselback poteter
- 3 ss olje
- 1-2 ts salt og pepper
Skjær snitt i potetene og smør dei inn med olje blandet med salt og pepper.
Legg potetene på grillen 200 grader i 2 timer.
Sopp og grilla grønsaker
https://lailasmat.blogg.no/grilla-gronsaker.html
Kald bernaisesaus fra mat fra bunnen:
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1459267098_biffsnadder_med_kald_.html