Mor Madsens fiskegrateng

 

Mor Madsens fiskegrateng (laktosefri)

4 porsjoner

  • 2 ss Melange
  • 2 ss Kveitemjøl
  • 5 dl melk, laktosefri
  • 3 Eggeplommer
  • 3 Eggehviter
  • 1ts Salt
  • 1 ts Pepper
  • 1/2 ts Muskat
  • 3 ss Brødrasp
  • 2 never tørr makaroni
  • 200 gr fisk, her kan du bruke den fisken du liker. Tørrfiskrester er det me har i fiskegratengen.
  • 4 skiver bacon dom tilbehør

Saus:

Smelt Melange og ha i mjøl og spe med melk. Sausen skal være litt tjukk. Tilsett eggeplomme, smak til med salt , pepper og muskat.

Vend inn stivpisket eggehviter til slutt.

 

Montering:

Legg fisk og makaroni i smurt form(

Ha på sausen og brødrasp på toppen.

Steik på  200 grader i 20-30 min.

Råkostsalat

  • 2 gulrøtter
  • 1 skive Kålrot
  • 1/2 Appelsin

Server med kokte poteter, bacon og ein frisk gulrotsalat

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg