Salting og tørking av pinnekjøtt/fenalår

🐑🐑Årets pinnekjøtt og fenalår 🐑🐑

Då var det tida på året til å lage pinnekjøtt og fenalår. Denne metoden lærte eg av min pappa ein gong på 70 talet 😀 har siden den gang laget mitt eget pinnekjøtt til jul💕 lammet er kjøpt lokalt av utegående dyr.

Hos meg er det ikke vanlig å røyke pinnekjøttet men veit at det er mange som gjer det og. Då røyker du etter at kjøttet er saltet.

Legg kjøttet i ein stor balje og pakk det inn med salt på alle sider. La det ligge i salt 7-8 dager. Ta det opp og kost av saltet og heng til tørk  på ein plass der det er tørt og luftig😍😍

Då er det berre å glede seg seg til jul 😍😍

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg