Svineindrefilet er nydelig mat på grillen. I dag selde eg den opp slik at eg kunne ha krydder på den og rulle sammen. Hadde bacon på utsiden🤩🐣
- 1 svinefilet ca 500/600 gr
- Kryddersmør
- Bacon slik at du dekker svinefileten
Kryddersmør
- 2 ss flytende Melange
- 2 ts pravancekrydder
- 1 ts salt
- 1 ts smoked paprika
- 1 ts kvitløkspulver
- 1 ts løkpulver
- 1/2 ts pepper
Bland sammen og fordel inni svinefileten og rull saman. Ha bacon rundt og legg i ildfast form.
Putt fileten på grillen på indirekte varme eller i ovnen.
Eg grilla på 180 grader i ca 30-40 min 😁
Server med kokte poteter, brokkoli og Bretagnesaus. Eg tok ikkje mål på bretagnesausen så legger ved Tanja si oppskrift 🤩
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1491393587_supersaftig_kyllingfilet_med_bretagnesaus.html
0 kommentarer