Asiatisk inspirert wok med biffkjøtt

Wok er både enkelt og godt. I dag vil eg dele ei wok med deilige smaker av Asia og med biffkjøtt denne gangen.

  • 360 gr biffkjøtt, ytrefilet. Steik med to ts salt og pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 1 BX vannkastanjer
  • 1 BX bambusskudd
  • 1 kinesisk kvitløk
  • 5 ss olje til steiking

Steik kjøttet på høg varme og ha oppi grønsakene og wok videre i 3 min.

WOKSAUS

  • 1-2 ts ketjap manis
  • 3 ss soyasaus
  • 2-3 ts sesamolje
  • 2-3 dråper Tabasco
  • 1 ss østersaus
  • 1 ss maizenna

bland dette i ei skål slå over kjøtt og grønsaker og kok opp.

server med ris eller nudler kjempegodt. Rekechips er og godt til.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg