Bakt potet med biffstrimler er enkel og god middag på en lørdag. I dag serverer eg med biffstrimler og deilig krydderdressing.
- 150-200 gr biffkjøtt person
- 1-2 poteter avhengig av kor store dei er.
- Salt og pepper til å krydre kjøttet med
- Melange til å steike kjøttet
Sett ovnen på 200 grader og pakk inn potetene med folie. Steik dei i ca 1 time.
Steik kjøttet raskt og krydre med salt og pepper. Steik løk til den er blank og mjuk.
Krydderdressing.
- 1 bx creme fresh
- 1 pk majones
- 1 ts chilliflakes
- 1 ts chillipulvet
- 1 ts løkpulver
- 1 ts kvitløkspulver
- 2 ss sitronsaft
- 1-2 ss fersk koriander, finkutt
- 1-2 ss fersk basilikum, finkutt
Bland alt sammen i ei bolle og la det stå i kjøleskapet 1-2 time før servering
0 kommentarer