Bakt potet med biffstrimler og krydderdressing

Bakt potet med biffstrimler er enkel og god middag på en lørdag. I dag serverer eg med biffstrimler og deilig krydderdressing.

  • 150-200 gr biffkjøtt person
  • 1-2 poteter avhengig av kor store dei er.
  • Salt og pepper til å krydre kjøttet med
  • Melange til å steike kjøttet

Sett ovnen på 200 grader og pakk inn potetene med folie. Steik dei i ca 1 time.

Steik kjøttet raskt og krydre med salt og pepper. Steik løk til den er blank og mjuk.

Krydderdressing.

  • 1 bx creme fresh
  • 1 pk majones
  • 1 ts chilliflakes
  • 1 ts chillipulvet
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts kvitløkspulver
  • 2 ss sitronsaft
  • 1-2 ss fersk koriander, finkutt
  • 1-2 ss fersk basilikum, finkutt

Bland alt sammen i ei bolle og la det stå i kjøleskapet 1-2 time før servering

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg