Brownie med sjokoladekrem
- 7 egg
- 600 gr sukker
- 500 gr melange, blå
- 300 gr kveitemjøl
- 2 ts vaniljesukker
- 50 gr kakao
- 75 gr mørk laktosefri kokesjokolade
- 200 gr lys laktosefri melkesjokolade
Ha alt det tørre i ein bolle/kjøkkenmaskin og bland godt.
Smelt melangen og tilsett 75 gr mørk kokesjokolade, ha det i bakebollen sammen med det tørre og rør godt om.
Ha i hakka sjokolade.
Ha i ett egg og gangen og rør du får ein glatt røre.
Bruk ei form som er 25×35 cm.
Steik på 160 grader varmluft i ca 35-45min.
La kaka avkjøle før du skjærer den opp.
Krem:
- 300 gr Melange blå
- 6 ss oboy
- 100 gr lys laktosefri sjokolade
Visp Melange og oboy til ein mjuk krem tilsett smelta sjokolade og visp dette inn i smørkremen.
Del kaka i to og ha krem på før du legger på den andre delen. Ha krem oppå og rundt kaka.
0 kommentarer