Enkel fiskepanne med hyse vart deilig. Eg brukte denne retten fra mat fra bunnen som inspirasjon. https://matfrabunnenfb.blogg.no/1455565232_lettvint_rask_torskep.html
Eg hadde deilig fiskekraft i fryseren som eg brukte som base for panna.
- 500 gr hysefilet
- kveitemjøl
- salt og pepper
- 1 ss fiskekrydder
- Melange
- Fløyte ca 1 dl
- 1 brokkoli
- 1 stor gul løk
- Ca 7 dl Fiskekraft https://lailasmat.blogg.no/fiskekraft.html
- Lag mjølblanding av 5 ss mjøl og 1 ss salt og 2 ts pepper og 1 ss fiskekrydder
2. grytebase
1 ss Melange og 1 ss kveitemjøl has i ei gryte. Spe med fiskekraft og kok i 10 min. Tilsett fløyte rett før servering. Smak til med salt, pepper og fiskekrydder
3. Kok brokkolibuketter i lett saltet vatn i 3 min. Dei skal være krispi.
4. Steik løken sakte til den er mjuk.
5. Ha fisken i mjølblanding og steik til den er gyllen og lys brun.
6 Bland løken i sausen. Legg fisken forsiktig oppi sausen og dander brokkolibuketter mellom fiskebiter. Server med kokte poteter
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter på E-post, trykk på linken under og registrer e-post adressa di⤵️⤵️⤵️
https://www.bloglovin.com/blogs/lailas-mat-20313405
Følg meg gjerne på lailasmat ⤵️⤵️⤵️
https://www.facebook.com/Lailasmat-2134131696633892/
Følg meg gjerne på Instagram også⤵️⤵️⤵️
https://instagram.com/lailaireneokland?r=nametag