Fylt svinekam på grillen

Fylt svinekam

  • 1 kg svinekam
  • 2 ss Rub, oppskrift ligg ved
  • 4 Babybel
  • 1 kinesisk Kvitløk
  • 1 Sjarlottløk
  • 50 gr Melange

Skjær snitt i svinekammen slik at det blir plass til det den skal fylles med😀

Gni inn med rub og la det ligge natta over kaldt.

Skjær snitt og fyll med løk, kvitløk, Melange og babybel.

Legg på grillen på i direkte varme i 3 timer. Varmen låg på under 100 grader.

rub

https://lailasmat.blogg.no/rub-krydder-til-kylling-og-svin.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg