Fylt svinekam på grillen

Fylt svinekam

  • 1 kg svinekam
  • 2 ss Rub, oppskrift ligg ved
  • 4 Babybel
  • 1 kinesisk Kvitløk
  • 1 Sjarlottløk
  • 50 gr Melange

Skjær snitt i svinekammen slik at det blir plass til det den skal fylles med😀

Gni inn med rub og la det ligge natta over kaldt.

Skjær snitt og fyll med løk, kvitløk, Melange og babybel.

Legg på grillen på i direkte varme i 3 timer. Varmen låg på under 100 grader.

rub

https://lailasmat.blogg.no/rub-krydder-til-kylling-og-svin.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg