Honningmarinert indrefilet av svin. Kjøttet var utrulig saftig og smakfullt. Tilbehøret var veldig enkelt. Hadde laget ein drilig kvitløksdressing som skulle være ein kald saus til, men følte ikkje behov for det så den vart brukt som dip til snacks i stedet 🥰😂
- 600 gr svin
Marinade
- 2 ss honning
- 3-4 ss olje
- 1 ss røkt paprika
- 2 ts kvitløkspulver
- 2 ts løkpulver
- 1 ss salt
- 1-2 ss sitronsaft
Bland sammen marinaden og legg fileten oppi. La den ligge i marinaden i fire timer.
Strikte på inndirekte varme i 20 min. La detn bort på direkte varme i nokre minutter. Hadde termometer i for å passer på varmen.
Tilbehør
- Grilla mais
https://lailasmat.blogg.no/marinade-til-mais.html
- Grilla potet og løk
Kutt opp poteter og løk i båter. Eg rekner tre små poteter til kvar. Hadde og i 3 sjarlottløk. Hadde på 3 ss olje, 2-3 ts salt og 1-2 ts pepper.
Lot dette grille på inndirekte varme i 1 1/2 time.
0 kommentarer