Heilgrilla kylling med appelsinmarinade

Heilgrilla kylling med appelsinmarinade var nydelig og friskt. Kan og brukers til annet kjøtt som for eksempel svin.

  • 1 liten kylling 1 kg til to personer eg grilla to og det var nok til 4 og rester til to dagen etterpå.

Marinade:

https://lailasmat.blogg.no/appelsinmarinade.html

Smør kyllingen inn med dette eit par timer før grilling og pensle kvar halvtime under grillinga.

Grilla på indirekte varme i 2 timer. 180 grader. La kyllingen kvile i 15 minutter før du skjærer i den

Tilbehør:

Blomkålsalat

https://lailasmat.blogg.no/blomkalsalat-med-mango.html

Eple og druesalat

https://lailasmat.blogg.no/eple-og-druesalat.html

Kvitløksdressing

https://lailasmat.blogg.no/kvitloksdressing.html

Hasselback poteter

Berekne 2-3 poteter PR person

Skjær hakk i potetene og pensle med smør blanda med salt og pepper

Steik på 180 grader i 1 time. Siste 20 minutter strør du på ost

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg