Kjøttboller i sursøt saus

 

Kjøttboller i sursøt saus

  • 1 pk karbonadedeig
  • 2 ss strøkavring
  • 1 Ts pepper
  • 2 Ts buljongpulver
  • 1-2 dl melk

Bland dette godt og kok i buljong vatn

Ca 1 liter vatn og 1 ss buljongpulver.

Saus

  • 3 ss Melange smelta
  • 3 ss hvmel ha i smøret
  • Spe med kraft fra kjøttbollene til du har ein fin saus 1,2 l ca

Smak til med  7% eddik og sukker salt og pepper. Like deler sukker og eddik eller litt meir sukker.

 

Server med kokte poteter og grønnsaker eg brukte kålrot, vårløk  og  gulrøtter

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg