Kvit fisk på grønsakseng

 

Fisk på grønsakseng

  • 1/2 purre
  • 6 Potet
  • 2 Gulrot
  • 100 gr Kålrot
  • 400 gr kvit fisk
  • 1 cup Kyllingfond
  • 1-2ts Seefood and fish krydder
  • 5 dl Vatn
  • 1/2 sitron, saft og skall

Kutt opp grønsaker og ha i ei ildfast form. Ha på fond,vatn, salt og pepper. Steik i ovnen i 40-50 min. Dei siste 15 min har du på fisken som du har strødd på salt og pepper.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg