Kvit fisk på grønsakseng

 

Fisk på grønsakseng

  • 1/2 purre
  • 6 Potet
  • 2 Gulrot
  • 100 gr Kålrot
  • 400 gr kvit fisk
  • 1 cup Kyllingfond
  • 1-2ts Seefood and fish krydder
  • 5 dl Vatn
  • 1/2 sitron, saft og skall

Kutt opp grønsaker og ha i ei ildfast form. Ha på fond,vatn, salt og pepper. Steik i ovnen i 40-50 min. Dei siste 15 min har du på fisken som du har strødd på salt og pepper.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg