Kyllingsalat av rester etter helgens grilla kylling vart godt. Eg er veldig glad i grillsmak på kjøttet som setter seg i heile salaten.
- penne
- Grilla kylling ca 400 gr
- 2 bx rømme
- 1 Rødløk
- 1/4 purre
- 1 bx blå druer
- 1 kinesisk kvitløk
- 3 ss kyllingkrydder
- 1 ts smoked paprika
- 2 epler
- Kok pastaen og avkjøl.
- Kutt opp løk og rasp kvitløken. Ha dette i rømmen dammen med kyllingkrydder og smoked paprika
- Kutt opp eple og druer og ha dette i rømmeblandingen
- Ha 1 ss margarin i steikepanna og brun kjøttet litt før du har det i salaten.
Tips
Server med godt brød og taffelstiks
2 kommentarer
Bruker du også taffelsticks? Fantastisk på salat!
Ja eg har fått heilt dilla på det😂😂