Pastasalat med kylling og deilig røyksmak

Kyllingsalat av rester etter helgens grilla kylling vart godt. Eg er veldig glad i grillsmak på kjøttet som setter seg i heile salaten.

  • penne
  • Grilla kylling ca 400 gr
  • 2 bx rømme
  • 1 Rødløk
  • 1/4 purre
  • 1 bx blå druer
  • 1 kinesisk kvitløk
  • 3 ss kyllingkrydder
  • 1 ts smoked paprika
  • 2 epler
  • Kok pastaen og avkjøl.
  • Kutt opp løk og rasp kvitløken. Ha dette i rømmen dammen med kyllingkrydder og smoked paprika
  • Kutt opp eple og druer og ha dette i rømmeblandingen
  • Ha 1 ss margarin i steikepanna og brun kjøttet litt før du har det i salaten.

Tips

Server med godt brød og taffelstiks

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg