Wok med svinekjøtt, er ein enkel og smakfull middag. Her kan du bytte ut grønsaker og kjøtt alt etter kva du har i skuffer og skap. Dersom du vil ha den uten kjøtt går det og heilt fint.
- 400 gr indrefilet av svin i strimler wook med litt salt og pepper
- 1/2 blomkål
- 1/2 squash
- 1purre
- 1 gul løk
- 1 paprika
Skjær opp kjøttet i strimler og ha på salt og pepper og wok desse raskt på høg varme. Ta kjøttet tilside medan du woker grønsakene. Kutt grønnsakene i fine biter og wok de på høg varme. Bland inn kjøttet og slå over sausen.
Woksaus
- 3 dl vatn
- 1 dl østerssaus
- 3ts sesamolje
- 1 Ts sambal olek
- 1/2 dl soyasaus
- 1 lime
- 1 ss mazenna
Bland sausen og slå over kjøtt og grønnsaker og småkok medan du koker risen
Til slutt ha i ein pakke med cashewnøtter i woken rett før servering.
0 kommentarer