Dampa breiflabb på grønsakseng

Breiflabb med grønnsaker her tilberedt i dampovn. Du kan lage dette i steinovn dersom du ikkje har dampovn.

  • 6 poteter
  • 2 gulrøtter
  • 1/2 blomkål
  • 1/2 brokkoli
  • 1/4 purre
  • 200-300 gr breiflabb PR person
  • 4-5 ss Margarin
  • Salt og sitronpepper 1-2 ts av kvar

Kutt opp poteter og legg i botn av forma.

Kutt opp purre og legg over potetene og strø over salt og sitronpepper

gulrøtter, blomkål og brokkoli kutt opp og  legg i forma. Til slutt legger du på breiflabb og litt margarin og strø over litt salt og pepper

Inn i dampovn i Ca 30 min på 100 grader

Tips

Dersom du bruker steikovn ha den på 180 grader. Dekk forma med folie og ha 1 dl vatn i bunnen da får du dampa det i ovnen. Ca 30-40 min

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg