Koteletter i brun saus

Koteletter i brun saus

  • 12 svinekoteletter
  • Salt og pepper
  • 6 ss Kveitemjøl
  • 6 ss Blå melange
  • 1 l kjøttkraft
  • 1 løk

Brun mjøl og melange brunt. Spe med 1 liter kraft. Ha oppi ein løk.

Brun kotelettene som er krydra med salt og pepper.

Ha kotelettene i sausen og la det stå å småputre i 2-4 timer. Kotelettene blir smakfulle og møte koteletter.

Server med poteter, gulrøtter og surkål, tyttebær og rødbeter.

Surkål

https://lailasmat.blogg.no/surkal.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg