Kyllingfilet med paprikasaus

 

 

Kyllingfilet med potetstappe og paprikasaus vart aldeles nydelig.

Kyllingfilet

  • 1 kyllingfilet PR person
  • 1 tomat PR kyllingfilet
  • 3 ss raspa parmesanost
  • 2 ss blå melange til steiking
  • salt, pepper og kyllingkrydder

skjær djupe hakk i fileen og krydre med salt, pepper og kyllingkrydder. legg fileen ned i varm panne med hakkene ned. Steik til du får ei brun skorpe og snu fileen og stikk tomater ned i hakka og ha på ost. Legg på lokk og steik videre på lav varme i 20min.

Paprikasaus

  • 3 paprika
  • 2 sjalottløk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 l vatn
  • 2cup oksefond
  • 2 ss smør
  • 2 ss paprikapulver

• 1 ts brunt sukker

Fin hakk paprika, løk og hvitløk.

Fres dette blankt å mykt i smør. Ha på buljongen. La dette koke i ca 10 min. Kjør glatt med stavmikser. Litt maisenna hvis den er veldig flytende. Smak til med salt og pepper

Potetstappe

  • 8 små Astrix poteter
  • 2 dl fløyte laktosefri
  • 1 dl melk, laktosefri
  • 2 ss blå melange
  • salt og pepper

kok potetene møre og mos dei. Tilsett melk, fløyte og melange, smak til med salt og pepper.

Mangosalat

  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 2 stilker vårløk
  • 2 jordbær
  • 1 ss finhakka koriander

kutt op mango, avokado, vårløk og koriander og bland dette i ei bolle. pynt med jordbær.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg