Steikt torsk med sellerirot/fennikkelpure

 

 

 

Steikt torsk med sellerirot og fennikelpure

  • 400 gr torskefilet
  • 1 fennikel
  • 1 sellerirot
  • 3 ss  melange, blått
  • 1 dl melk/fløyte
  • 8 stilker asparges
  • 8 skiver bacon
  • Salt
  • Pepper
  • 1-2 dråper Trøffelolje
  • Sitron 10 dråper

Kutt opp sellerirot og fennikel og kok dette mørt. Mos det og tilsett 1-2 ss melange og ca 1 dl melk/fløyte. Smak til med salt og pepper og tilsett 1-2 dråper trøffelolje og 10 dråper sitron i mosen.

Steik fisken i panne med melange/olje. Ha på 1-2 ts salt og pepper før steiking.

Surr bacon rund aspargesen som du har vaska godt og steik i panna til baconet er sprøtt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg