Steikte pølser med godt følge

Steikte pølser med potetstappe

  • 150-200 gra pølser PR person, eg brukte kjøttboller fra gilde
  • Melkefri margarin til steiking
  • 1 løk
  • 3 epler
  • 1-2 ts chilliflakes
  • 1 pk frosne erter

Steik pølsene og legg i skål med lokk slik at de holder seg varme. Del pølsene på langs og steik til dei er lyst brune.

 

tilbehør med sting

Bruk samme panna til å steike løken mjuk men ikkje sprø. Når du har steikt løken i 3 min ha på eplene og steik videre til dei er mjuke. Strø over chilli og salt eg brukte to ts chilli og 1 ts salt 

Ertene har du i lettsaltet vatn som er kokt opp. Dei skal berre ha et lite oppkok så er dei ferdige.

Oppskrift på potetstappe finner du her⤵️

https://lailasmat.blogg.no/potetstappe.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg