Steikte pølser med godt følge

Steikte pølser med potetstappe

  • 150-200 gra pølser PR person, eg brukte kjøttboller fra gilde
  • Melkefri margarin til steiking
  • 1 løk
  • 3 epler
  • 1-2 ts chilliflakes
  • 1 pk frosne erter

Steik pølsene og legg i skål med lokk slik at de holder seg varme. Del pølsene på langs og steik til dei er lyst brune.

 

tilbehør med sting

Bruk samme panna til å steike løken mjuk men ikkje sprø. Når du har steikt løken i 3 min ha på eplene og steik videre til dei er mjuke. Strø over chilli og salt eg brukte to ts chilli og 1 ts salt 

Ertene har du i lettsaltet vatn som er kokt opp. Dei skal berre ha et lite oppkok så er dei ferdige.

Oppskrift på potetstappe finner du her⤵️

https://lailasmat.blogg.no/potetstappe.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg