Vårruller ala Laila er deilige smakfulle vårruller. Desse er fine å fryse, da har du litt snack lett tilgjengelig🥰
- 1 pk vårullark
- 800 gr karbonadedeig
- 300 gr hodekål
- 3 gulrøtter
- 3 vårløk
- 1 pk glassnudler
- 5 ss soyasaus
- 2 ss hp saus
- 1 ts sambal olek
- 1 ss sesamolje
- Olje til steiking
Egg til pensling av arkene.
Kutt opp grønsakene i små strimler.
Steik karbonadedeigen og tilsett grønsakene.
Ha i soyasaus, ho saus, sambal olek og sesamolje.
Legg glassnudlene i vatn og ha oppi kjøttblandingen.
Vårtullarka må være tinte på forhånd og legges i fuktig håndkle.
Ha egg på alle kantene av arket og ha fyll på midten. Brett godt sammen slik at fyllet held seg inne i arket.
Lag opp alle før du begynner å steike. Du kan fryse dei du ikkje bruker både steikte og usteikte.
Steik i olje 190 grader i 4- 5 minutter.
0 kommentarer