Laktosefri Sjokoladekake med lys krem
- 235 gr mykt smør
- 330 gr sukker
- 1,5 dl vatn
- 60 gr kakao
- 2 dl rømme
- 4 egg
- 300 gr hvetemel
- 1ts bakepulver
- 1ts natron
Rør smør og sukker kvitt
Kok vatn og ha i kakao og rør inn rømmen
Bland kakaoblanding , egg og mel vekselvis
Fordel røra i to former på 26 cm
Stek på 180 grader i ca 50 min
• Avkjøl på rist før du monterer kaka
Krem
- 250 smør
- 200 gr melis
- 2 Ts vaniljesukker
Rør smør og sukker kvitt ha i resten og rør til du har fin luftig krem
Ta bort 2/3 deler av kremen og bland inn
200 gr lys sjokolade som er smelta
4 eggeplommer
Dette skal være utenpå kaka
Den uten sjokolade skal være inni kaka
0 kommentarer