Fiskekaker kan lages med ulik type fisk. Her har eg brukt hyse og sei. De vart nydelig gode 🐟 eg steikte nokon som karbonader og serverte på ei seng med grønsaker
- 570 hyse
- 570 sei
- 3 egg
- 4 ss potetmel
- 1 ts pepper
- 1 ts muskat
- 3 ts salt
- 5 dl melk
Rens fisken og kjør den sammen med salt til alt er godt blanda. Ha i krydder og spe med mjøl og melk til du har ei fin og glatt røre.
Steik på panne til dei er gylden og gjennomsteikte
Grønsakseng
- 2 pr person potet
- 1 pr person Gulrot
- 50 gr pr person Kålrot
- 1/4 pr person Rødløk
- 50 gr pr person Kål
- 1/4 stang pr person Stangselleri
- 1-2 ts Salt
- 1 ts Pepper
- 3-4 ss Olje
Kutt i små biter og legg på steikebrett. Steik på 180 grader til slt eg gjennomsteikt det tar ca 20-30 min
0 kommentarer