Fiskekaker på grønsakseng

Fiskekaker kan lages med ulik type fisk. Her har eg brukt hyse og sei. De vart nydelig gode 🐟 eg steikte nokon som karbonader og serverte på ei seng med grønsaker

  • 570 hyse
  • 570 sei
  • 3 egg
  • 4 ss potetmel
  • 1 ts pepper
  • 1 ts muskat
  • 3 ts salt
  • 5 dl melk

Rens fisken og kjør den sammen med salt til alt er godt blanda. Ha i krydder og spe med mjøl og melk til du har ei fin og glatt røre.

Steik på panne til dei er gylden og gjennomsteikte

Grønsakseng

  • 2 pr person potet
  • 1 pr person Gulrot
  • 50 gr pr person Kålrot
  • 1/4 pr person Rødløk
  • 50 gr pr person Kål
  • 1/4 stang pr person Stangselleri
  • 1-2 ts Salt
  • 1 ts Pepper
  • 3-4 ss Olje

Kutt i små biter og legg på steikebrett. Steik på 180 grader til slt eg gjennomsteikt det tar ca 20-30 min

0 kommentarer

Siste innlegg