Farsert blomkål og brokkoli
- 2 blomkål
- 1 brokkoli
- 1 kg kjøttdeig
- 2 egg
- 4 ss brødrasp
- 3 dl melk
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts lys buljong
Bland kjøttdeigen med egg, brødrasp, salt og pepper og buljong.
Legg blomkål og brokkoli på aluminiumsfolie. Pakk kjøttdeigen rundt og lukk igjen folien.
Eg koker dette i dampovn 1 time på 100 grader. Du kan og ha det i vanlig ovn eller ei panne med vatn.
Sausen:
- 2 l vatn
- Avskjær fra blomkål og brokkoli
- 1 løk
- 1 ts salt
- 2 ts lys buljong
- 1 ts muskat
- 1 ts pepper
- 2 ss kveitemjøl
- 2 ss Melange
Kok avskjærer og løken i vatn med salt, pepper og buljong.
Smelt Melange og ha i kveitemjøl. Spe med krafta og smak til med salt og pepper og muskat.
0 kommentarer