Farsert blomkål

 

 

 

Farsert blomkål og brokkoli

  • 2 blomkål
  • 1 brokkoli
  • 1 kg kjøttdeig
  • 2 egg
  • 4 ss brødrasp
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts lys buljong

Bland kjøttdeigen med egg, brødrasp, salt og pepper og buljong.

Legg blomkål og brokkoli på aluminiumsfolie. Pakk kjøttdeigen rundt og lukk igjen folien.

Eg koker dette i dampovn 1 time på 100 grader. Du kan og ha det i vanlig ovn eller ei panne med vatn.

 

 

Sausen:

  • 2 l vatn
  • Avskjær fra blomkål og brokkoli
  • 1 løk
  • 1 ts salt
  • 2 ts lys buljong
  • 1 ts muskat
  • 1 ts pepper
  • 2 ss kveitemjøl
  • 2 ss Melange

Kok avskjærer og løken i vatn med salt, pepper og buljong.

Smelt Melange og ha i kveitemjøl. Spe med krafta og smak til med salt og pepper og muskat.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg