Farsert blomkål

 

 

 

Farsert blomkål og brokkoli

  • 2 blomkål
  • 1 brokkoli
  • 1 kg kjøttdeig
  • 2 egg
  • 4 ss brødrasp
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts lys buljong

Bland kjøttdeigen med egg, brødrasp, salt og pepper og buljong.

Legg blomkål og brokkoli på aluminiumsfolie. Pakk kjøttdeigen rundt og lukk igjen folien.

Eg koker dette i dampovn 1 time på 100 grader. Du kan og ha det i vanlig ovn eller ei panne med vatn.

 

 

Sausen:

  • 2 l vatn
  • Avskjær fra blomkål og brokkoli
  • 1 løk
  • 1 ts salt
  • 2 ts lys buljong
  • 1 ts muskat
  • 1 ts pepper
  • 2 ss kveitemjøl
  • 2 ss Melange

Kok avskjærer og løken i vatn med salt, pepper og buljong.

Smelt Melange og ha i kveitemjøl. Spe med krafta og smak til med salt og pepper og muskat.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg