Appelsinkylling
- 500 gr kylling
- 3 dl maizena
Bland det ferdigmarinerte kjøttet i maizena og friter det hurtig.
Marinade
- 2ss sukker
- 2 ss soyasaus
- 1 ss sesamolje
- 1/2 appelsin. saft og skall
Skjær kjøttet i strimler og mariner i minst 4 timer.
Woksaus
- 3 dl vatn
- 3 ss mørk soyasaus
- 1 ss sesamolje
- 1 ss raspa ingefærrot
- 1 kinesisk kvitløk
- 1 -2 appelsin skall og saft
- 1 bunt vårløk
- 1 pk frossen wokblanding
- 1 ss maizena
- 2 ss sukker
- 2 ss eddik 7%
Ha krydder og grønnsaker i ei wok panne og stek i tre min. Ha i vatn, eddik, sukker, maizena og appelsin og kok i 5 min.
Slå sausen over kjøttet rett før servering
Strø sesamfrø over før servering
0 kommentarer