Banan og eplevafler

 

Eple og Bananvafler vart god kveldsmat. Hadde nokon brune bananer som eg måtte bruke. Hadde og epler som var blitt litt mjuke. Me er jo opptatt av å redusere matsvinn.  Så då var dette perfekt. Dette var digg, og ikkje tilsatt sukker bortsett frå 1 ts med vaniljesukker.

  • 3 epler
  • 2 bananer
  • 3 dl rømme
  • 3 egg
  • 1 dl melk
  • 2,5 dl kveitemjøl
  • 2,5 dl havregryn
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 knivsodd salt

Mos bananer og rasp eplene. Bland  i egg og rømme. Tilsett det tørre og spe med melk.

La det stå å svelle i 30 min før du steiker de som vafler eller om du vil lapper.

Server med bær, frukt eller ost. Deilig vart det.

0 kommentarer

Siste innlegg