BBQ-mørbrad

 

 

BBQ-Mørbrad

Gni mørbraden inn med bbq rub og la den ligge to timer så smaken får trekke inn i kjøttet.

Grill på indirekte varme i 1 1/2 time på 100- 120 grader

Røstipoteter er godt tilbehør

  • 6 store poteter
  • 1 gul løk
  • Timian
  • 1 ss parmesan
  • 1 ts salt og pepper
  • Smør/Melange blått til steiking

Rens løk og skrell poteter. Rasp løken grovt og kok sammen med poteter i 10 min sammen med to stilker med timian. La potetene renne av i ei sil og bli kalde før du rasper de. Bland inn salt pepper og parmesan. Form til boller og steik på middels varme til de er lys brune og sprø og gjennomsteikte.

Rub

 

Marinade til mais

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg