Biffsnadder

 

 

Biffsnadder med båtpoteter

  • rekn 150-200 gr mørbrad PR person
  • Poteter, 200-300 gr PR person
  • 1 stor løk
  • 2 store sjampinjong
  • Asparges, 4 stk PR person
  • Margarin, uten melk
  • Kvitløksdressing

Skjær mørbradbiff i biter og steik raskt på varm panne i margarin.

Ta kjøttet tilside og steik løken til den er mjuk ha i sopp og asparges og steik i 3 min. Ha kjøttet sammen med grønsakene og kok videre i 2 min.

Båtpoteter

  • 200-300 gr potet PR person
  • nøytral olje 3 ss
  • salt og pepper

skjær potetene oi båter og legg i ei skål. Ha over olje og legg dei på eit steike brett. strø over salt og pepper.

Steik på 200 grader i ca 30 min til dei er gyldne og sprø.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg