Biffsnadder

 

 

Biffsnadder med båtpoteter

  • rekn 150-200 gr mørbrad PR person
  • Poteter, 200-300 gr PR person
  • 1 stor løk
  • 2 store sjampinjong
  • Asparges, 4 stk PR person
  • Margarin, uten melk
  • Kvitløksdressing

Skjær mørbradbiff i biter og steik raskt på varm panne i margarin.

Ta kjøttet tilside og steik løken til den er mjuk ha i sopp og asparges og steik i 3 min. Ha kjøttet sammen med grønsakene og kok videre i 2 min.

Båtpoteter

  • 200-300 gr potet PR person
  • nøytral olje 3 ss
  • salt og pepper

skjær potetene oi båter og legg i ei skål. Ha over olje og legg dei på eit steike brett. strø over salt og pepper.

Steik på 200 grader i ca 30 min til dei er gyldne og sprø.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg