Biffsnaddergryte


Restegryte med biffsnadder  av okse. Servert med varme rundstykker

  • 300 gr rester av kjøtt, løk og sopp
  • 2 sjarlottløk
  • 1 kinesisk kvitløk
  • 3 ss ferske urter. Eg brukte ei blanding av basilikum, timian og koriander
  • 5 dl Vatn
  • Margarin
  • 5 dl frosne grønsaker
  • 2-3 ts buljong
  • 1 dl fløyte
  • 1-2 ss maizena til å jevne gryta med

Skjær opp sjarlottløk og kvitløk. Steik dei i margarin i 5 minutter før du har oppi biffrester. Slå over vatn og kok i 30 min. Dei siste 10 min har du i frosne grønsaker. Til slutt tilsetter du fløyte og maizena jevning.

Server med deilig potetstappe og rundstykker.

https://lailasmat.blogg.no/potetstappe.html

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg