Brød uten gjær

 

 

Brød uten gjær. Dette brødet rører du sammen på 15 min og så skal det rett i ovnen. Det er kjempegodt, med masse frø og grovt mjøl. Det held seg saftig i fleire dager.

  • 300 gr speltmjøl halvparten fin og halvparten grov
  • 3 dl byggmjøl
  • 2 dl solsikkefrø
  • 1 dl linfrø
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 2 ts natron
  • 1 ts salt
  • 10 dl naturell yoghurt, laktosefri
  • 2 BX laktosefri creme fresh

Bland alle ingrediensene i ei bolle og fordel i to brødformer som er kledt med bakepapir. Ha solsikkefrø og gresskarkjerner på toppen av brødet.

 

Steik 180 grader i 1 1/2 time siste halvtimen auk til 200 grader

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg