Brød uten gjær

 

 

Brød uten gjær. Dette brødet rører du sammen på 15 min og så skal det rett i ovnen. Det er kjempegodt, med masse frø og grovt mjøl. Det held seg saftig i fleire dager.

  • 300 gr speltmjøl halvparten fin og halvparten grov
  • 3 dl byggmjøl
  • 2 dl solsikkefrø
  • 1 dl linfrø
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 2 ts natron
  • 1 ts salt
  • 10 dl naturell yoghurt, laktosefri
  • 2 BX laktosefri creme fresh

Bland alle ingrediensene i ei bolle og fordel i to brødformer som er kledt med bakepapir. Ha solsikkefrø og gresskarkjerner på toppen av brødet.

 

Steik 180 grader i 1 1/2 time siste halvtimen auk til 200 grader

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg