Chilliboller og karbiser

Chilliboller og karbiser

Desse er fast følge på julebordet vårt 1.juledag. De forsvinner fort og er veldig populære.

  • 1600 gr karbonadedeig
  • 3 ts buljongpulver
  • 2 ts pepper
  • 2 ts løkpulver
  • 4 egg
  • 4 ss brødrasp
  • 4 dl melk

Bland alt sammen med sleiv eller i kjøkkenmaskin.

Fordel massen i to skåler.

Bland dette i kjøttbollene

  • 1 ts chilliflakes
  • 2 ts kvitløkspulver

Steik karbonader og kjøttbollene på svak varme i steikepanna til dei er gjennomsteikte og lys brune.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg