Daimiskake er alltid populært. Når barna mine var små laget eg alltid dette til bursdager eg har to varianter som eg veksla mellom. Det var med mandelbunn og med marengsbunn. Denne som eg laget her er med marengsbunn.
Bunnen
- 3 eggekviter
- 1,5 dl sukker
- 1 ss maizena
- 1 ts hjortetakksalt
Visp eggekviter og sukker til den er stiv. Bland inn maizena og hjortetakksalt.
Ha marengsen i ei form på 26 cm eller teikn ein runding på eit bakepapir.
110 grader i 3 timar
Kremen
- 3 eggeplommer
- 0,5 dl sukker
- 3 dl fløyte
- To poser Daimkuler eller to doble Daim sjokolader
Visp eggedosis av eggeplommer og sukker.
Bland inn vispa fløyte. Bland i 1 1/2 pose med Daimkuler. Resten har du oppå iskaka til pynt.
Sett kaka i fryseren natta over.
0 kommentarer