Druesalat

 

 

Druesalat er ein slager på koldtbordet, til grillmaten, til biffen og berre som pålegg på brødskiva.

  • 300 gr druer, blå
  • 1/2 purreløk
  • 4 ss laktosefri rømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Kutt purreløken i tynne skiver. Del druene i to. Bland sammen resten og la det stå i kjøleskapet et par timer så smakene får sette seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg