Eplemuffins med marengs

 

Eplemuffins med marengs

10-12 store muffins

Bunn

  • 2 eggeplommer
  • 1 egg
  • 1 dl sukker
  • 150 gr smelta Melange blå
  • 150 gr kveitemjøl
  • 2 syrlige epler
  • 1 ts kanel
  • 1 ts bakepulver
  • pisk eggeplommer og det heile egget til eggedosis
  • Tilsett smelta margarin
  • Rør forsiktig inn kveitemjøl og bakepulver
  • Skrell eplene og del opp i små biter
  • Ha røra i muffinsformer og legg på eplene
  • Dryss på kanel

 

Marengs

  • 2 eggekviter
  • 1 dl sukker
  • pisk kvitene stive
  • Ha i sukker og pisk litt til
  • Fordel marengsen på toppen av muffinsene

 

160 grader

Nederste rille i ovenen

Ca 30  Minutter stikk ein pinne nedi kanten på muffinsforma for å sjå om den er steikt

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg