Eplemuffins med marengs
10-12 store muffins
Bunn
- 2 eggeplommer
- 1 egg
- 1 dl sukker
- 150 gr smelta Melange blå
- 150 gr kveitemjøl
- 2 syrlige epler
- 1 ts kanel
- 1 ts bakepulver
- pisk eggeplommer og det heile egget til eggedosis
- Tilsett smelta margarin
- Rør forsiktig inn kveitemjøl og bakepulver
- Skrell eplene og del opp i små biter
- Ha røra i muffinsformer og legg på eplene
- Dryss på kanel
Marengs
- 2 eggekviter
- 1 dl sukker
- pisk kvitene stive
- Ha i sukker og pisk litt til
- Fordel marengsen på toppen av muffinsene
160 grader
Nederste rille i ovenen
Ca 30 Minutter stikk ein pinne nedi kanten på muffinsforma for å sjå om den er steikt
0 kommentarer