Fersk torsk

 

Fersk torsk med suppe og kokt rogn

Suppe

  • 2 dl oppkuttet gulrot og kålrot
  • 10 cm purre
  • 1 L vatn/kraft fra grønnsakene/ fra fisken og fløte
  • 1-2 buljongterninger av fisk

Kok grønnsakene møte og sil av krafta den bruker du i suppa

  • 2 ss Melange
  • 2 ss mel

Smelt smør og tilsett mel

Spe med krafta fra grønnsakene og ha i 2 dl kraft fra fisken ha i 2 dl melk eller fløte til slutt

 

Kok opp vatn med salt ha i fisken og la den trekke i 10 min

Rogn

Pakk rogna inn i eit klede og kok i 20 min i godt saltet vatn

 

Kok ønsker mengde poteter ca 3 PR person

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg