Fersk torsk

 

Fersk torsk med suppe og kokt rogn

Suppe

  • 2 dl oppkuttet gulrot og kålrot
  • 10 cm purre
  • 1 L vatn/kraft fra grønnsakene/ fra fisken og fløte
  • 1-2 buljongterninger av fisk

Kok grønnsakene møte og sil av krafta den bruker du i suppa

  • 2 ss Melange
  • 2 ss mel

Smelt smør og tilsett mel

Spe med krafta fra grønnsakene og ha i 2 dl kraft fra fisken ha i 2 dl melk eller fløte til slutt

 

Kok opp vatn med salt ha i fisken og la den trekke i 10 min

Rogn

Pakk rogna inn i eit klede og kok i 20 min i godt saltet vatn

 

Kok ønsker mengde poteter ca 3 PR person

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg