Fiskeburger(laktosefri)

 

Hamburger

Varme nystekte fiskekaker er berre heilt nydeleg. Her serverte eg dei i ei nystekt burgerbrød med kvitløksdressing og lit salat. Burgerbrødet er ikkje glutenfritt.

Fiskekaker
800 gr lyr
500 gr sei
3 egg
6 dl laktosefri melk
4 ss potetmel
2 Ts salt
1-2 Ts muskatblomme
1-2 Ts pepper
Kjør fisk og salt i foodprossesor i 2 min
Bland i resten og kjør i eit minutt

Steik kakene på svak varme til dei er lysebrune og gjennomsteikte

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg