Fiskekaker

Fiskekaker er alltid godt. Ingenting slår nysteikte fiskekaker rett i hånda når dei er ferdig steikte.

Det vart 45 store fiskekaker  av dette😂😘

Fiskekaker

  • 1000gr lyr
  • 1000 gr hyse
  • 4 egg
  • 9 dl laktosefri melk
  • 6 ss potetmel
  • 4 Ts salt
  • 1-2 Ts muskatblomme
  • 1-2 Ts pepper

Kjør fisk og salt i foodprossesor i 2 min.

Bland i resten og kjør i eit minutt.

Steik kakene på svak varme til dei er lysebrune og gjennomsteikte

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter på E-post, trykk på linken under og registrer e-post adressa di⤵️⤵️⤵️

https://www.bloglovin.com/blogs/lailas-mat-20313405

Følg meg gjerne på lailasmat ⤵️⤵️⤵️

https://www.facebook.com/Lailasmat-2134131696633892/

Følg meg gjerne på Instagram også⤵️⤵️⤵️

https://instagram.com/lailaireneokland?r=nametag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg