Fiskekaker

Fiskekaker er alltid godt. Ingenting slår nysteikte fiskekaker rett i hånda når dei er ferdig steikte.

Det vart 45 store fiskekaker  av dette😂😘

Fiskekaker

  • 1000gr lyr
  • 1000 gr hyse
  • 4 egg
  • 9 dl laktosefri melk
  • 6 ss potetmel
  • 4 Ts salt
  • 1-2 Ts muskatblomme
  • 1-2 Ts pepper

Kjør fisk og salt i foodprossesor i 2 min.

Bland i resten og kjør i eit minutt.

Steik kakene på svak varme til dei er lysebrune og gjennomsteikte

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter på E-post, trykk på linken under og registrer e-post adressa di⤵️⤵️⤵️

https://www.bloglovin.com/blogs/lailas-mat-20313405

Følg meg gjerne på lailasmat ⤵️⤵️⤵️

https://www.facebook.com/Lailasmat-2134131696633892/

Følg meg gjerne på Instagram også⤵️⤵️⤵️

https://instagram.com/lailaireneokland?r=nametag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg