Fiskeposer er enkel middag der du lager alt i ein liten pose. I dag har eg brukt Aure og fransk dressingmiks som krydder.
- 1-2 aurefileer pr person
- 1-2 poteter pr person
- 1/2 gulrot pr person
- 1/4 sjarlottløk pr person
- 1/4 blomkål og brokkoli pr person
- 1 pose fransk kryddermiks
- 1 ss fiskekrydder
- 1 ts kvitløkspulver
- Salt, pepper til å krydre grønsakene med
- Olje og vatn
- Sitron, 2-3 skiver i kvar pakke.
Lag dressingmiksen etter anvisning på pakken. Eg hadde i 1 ss meir med olje. Ha oppi 1 ss med fiskekrydder i tillegg til krydderet
Lag til folie og legg sitronskiver i bunn. Ha på finkutta grønsaker. De som tar lengst tid er kutta i minst biter. Lekk på løk. Krydre ned salt og pepper. Legg på fisken og ha over 1-2 ss av krydderblandingen.
Lukk igjen posen og steik i ovnen på 200 grader til fisk og grønsaker er gjennomsteikt. Det tok ca 15-25 min
Server gjerne med ein dressing eller søt chillisaus.
0 kommentarer