Fløytekake er ikkje ofte eg lager. Eg brukte eit halvt sukkerbrød. Steikte det i to former, den andre halve vart brukt til ice suprise😀
- 1 sukkerbrød
- 6/9 dl Fløyte
- 1 ts vaniljesukker
- 4 ss sukket
- 150 gr frosne Bringebær
- 1 dl Melk til dynking
Sukkerbrød
- 5 egg
- 150 gr sukker
- 2 ts bakepulver
- 150 gr Kveitemjøl
Skill eggeplommer og eggekviter i kvar si skål.
Visp eggedosis av sukker og eggeplommer.
Bland forsiktig inn kveitemjøl og bakepulver.
Til slutt vender du inn eggekvitene.
160 grader
30 til 40 min nederst i ovnen
26 cm form, del røra i to/tre former
Montering av kaka
- legg ein av botnane på eit fat.
- Dynk med melk på alle botnane
- Ha på bringebærsyltetøy
- Ha på fløyte
- Knus bringebær over fløyten
- Dersom du bruker tre botner har du på syltetøy, fløyte og bær igjen.
- Smør fløyte over kaka og pynt med resten av fløyten.
- Pynt kaka med bær eller snop slik eg gjorde her.(hadde ikkje bær til å pynte med)
0 kommentarer