Gelekake

 

Deilig gelekake

Sukkerbrød fra mat fra bunnen

https://matfrabunnenfb.blogg.no/1476462888_sukkerbrd_8_cm_hyt.html

Kok opp tre pakker gelé og ta 5 dl

i ei mugge å sett i kjøleskapet. Når det begynner å tjukke ha det i forma og pynt med bær. Sett inn igjen i kjøleskapettil det er stivt. Legg i kaka og ha vsniljekrem mellom laga. Ha gelé rundt kanten. Sett i kjøleskapet til neste dag. toppen blir da bunn, då du må snu kaka å få den til å løsne fra forma. Sjå bilder og video på dette.

Vaniljekrem

  • 4 eggeplommer
  • 1 dl fløyte laktosefri
  • 125 gr sukker
  • 1 vaniljestang
  • 150 gr meierismør/melange(laktosefri)

Kok opp eggeplommer, fløyte, vaniljestang(delt på langs)og sukker til det begynner å tykne. Rør inn smøret etter at det er kokt.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg