Deilig gelekake
Sukkerbrød fra mat fra bunnen
https://matfrabunnenfb.blogg.no/1476462888_sukkerbrd_8_cm_hyt.html
Kok opp tre pakker gelé og ta 5 dl
i ei mugge å sett i kjøleskapet. Når det begynner å tjukke ha det i forma og pynt med bær. Sett inn igjen i kjøleskapettil det er stivt. Legg i kaka og ha vsniljekrem mellom laga. Ha gelé rundt kanten. Sett i kjøleskapet til neste dag. toppen blir da bunn, då du må snu kaka å få den til å løsne fra forma. Sjå bilder og video på dette.
Vaniljekrem
- 4 eggeplommer
- 1 dl fløyte laktosefri
- 125 gr sukker
- 1 vaniljestang
- 150 gr meierismør/melange(laktosefri)
Kok opp eggeplommer, fløyte, vaniljestang(delt på langs)og sukker til det begynner å tykne. Rør inn smøret etter at det er kokt.
0 kommentarer