Grilla mørbrad

 

Heilgrilla mørbrad med brokkoli

MØRBRAD:

Gni mørbraden inn med salt pepper og røkt paprika

Legg mørbraden på ei rist oppi ei ildfast skål.

Oppi skåla har du 5 dl vatn og 1 cup oksefond.

Grill på indirekte varme i 1 1/2 time på 100- 120 grader

GRØNSAKENE:

Kutt opp to løk og skjer i skiver og legg oppi ildfast skål skjer opp stilken på brokkolien og ha over til slutt har du over buketter med brokkoli. Strø over salt og to ss smør. Dekk med folie og sett på grillen i 30 min.

SAUS:

Kok inn krafta fra biffen sammen med 2 ss balsamico eddik og kok til du har en blank og fin saus

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg